Whiteboard-expert

Een mooi maatwerk whiteboard gekocht bij Whiteboard Express

Geplaatst door

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik had een aantal werknemers in dienst genomen die mij helpen met het behalen van de deadlines. Het leek mij een erg goed idee om een maatwerk whiteboard te kopen omdat een whiteboard van een standaard afmeting niet goed op het kantoor paste.

maatwerk whiteboard

Veel bedrijven dat whiteboards aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar maatwerk whiteboard kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven dat whiteboards aanbieden. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Whiteboard Express. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over de producten die het bedrijf aanbiedt en wat het bedrijf zelf belangrijk vindt. Het bedrijf biedt ook een erg goede service aan. Wanneer je een aankoop bevestigd van een bedrag van boven de 100 euro zullen de producten gratis thuis geleverd worden. Nadat ik de informatie had gelezen die op de website te vinden is besloot ik om een kijkje te nemen naar de whiteboards die op maat worden gemaakt.

Een aankoop bij Whiteboard Express

Op de website is erg veel informatie te vinden over de whiteboards die het bedrijf op maat maakt. De informatie die er op de website te vinden is sprak mij erg aan waardoor ik besloot om de afmetingen door te geven. Het whiteboard werd na 6 dagen geleverd. Ik ben erg tevreden met mijn whiteboard omdat ik op het kantoor alles nu erg gemakkelijk uit kan leggen.