logo Ultrasport

Fitness Elst voor topprestaties in een gezellige sfeer

Geplaatst door

Personal-TrainerOf je nu jong of oud bent, fitness Elst is er voor iedereen die graag een investering wilt doen aan zijn of haar lichaam. Fitness Elst bij Ultrasport zien fitness namelijk niet als een sport maar als een investering in het lichaam en zij zullen er alles aan doen om u de beste beleving te geven. Fitness Elst doen er alles aan om de klant het beste van het het beste te geven.

Bij fitness Elst kunt u niet alleen sporten. U kunt ook naast het sporten op de nieuwste apparatuur, ontspannen. In het gloednieuwe health center kunt u namelijk gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo kunt u naast het sporten gebruik maken van de zonnebanken, de luxe sauna of een lekkere beautybehandeling nemen.

Topprestaties staat bij fitness Elst op de eerste plaats. Dit betekent niet dat dit het enige is waar zij zich op focussen. Zij vinden het namelijk belangrijk dat u zich goed op uw gemak voelt bij ons in de sportschool. Bij fitness Elst hangt er altijd een gezellige sfeer en als u vragen heeft over het uitvoeren van een oefening, staat er altijd een coach voor u klaar die u met alle plezier helpt.

Weet u nog niet zeker of fitness Elst iets voor u is, dan kunt u altijd een gratis proefles volgen. Kiest u voor deze sportschool, dan kunt u kiezen uit flexibele abonnementen.

Waarom kiezen voor fitness Elst?

  • Gezellige sfeer
  • Altijd begeleiding beschikbaar
  • Meer dan 1000 apparaten
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • 1000m2 trainings vloer