rondomwerk

Goede loopbaanbegeleiding van Radom Werk

Geplaatst door

Ik werk sinds een aantal jaar bij een bedrijf bij mij in de buurt. Sinds dat ik hier werk heb ik al een erg goede band met al mijn collega’s opgebouwd. In het begin ging ik elke dag met veel plezier naar mijn werk toe. Ik ben echter de motivatie om naar het werk te gaan erg verloren. Daarom leek het mij en mijn werkgever handig om een loopbaanbegeleiding te volgen. Toen ik thuis kwam van het werk ging ik daarom ook direct op het internet op zoek. Nadat Ik een tijdje had gezocht en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van Radom Werk. Op de website is erg veel informatie te vinden over dat het erbij aan te bieden heeft.

Rondom Werk

Goede website

Toen ik terecht kwam op de website van Radom Werk kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. nadat ik de informatie had gelezen die op de website staat vermeld leek het mij een goed idee om contact met het bedrijf op te nemen. Ik had het idee voorgesteld aan mijn werkgever en hij nam zelf ook een kijkje op de website van het bedrijf. Hij vindt betrouwbaarheid en vakkundigheid erg belangrijk. Radom werk vindt die ook erg belangrijk en heeft een plaatsingspercentage van 73% wat erg hoog is. Nadat Ik een aantal gesprekken heb gehad leek het ons het beste om mij een andere functie te geven binnen het bedrijf. Ik ga nu weer elke dag met erg veel plezier naar mijn werk toe.