kozijnen Eindhoven

Mooie kozijnen in Eindhoven gekocht

Geplaatst door

Ik woon sinds een aantal maanden samen met mijn vriendin in onze nieuwe woning in Eindhoven. De kozijnen van onze woning waren echter wel verrot en we wilde deze daarom graag vervangen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar kozijnen Eindhoven om een bedrijf te vinden die kwaliteits kozijnen aanbiedt.

Veel websites bezocht en met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar kozijnen Eindhoven kregen we erg veel zoekresultaten van timmerbedrijven bij ons in de buurt. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van timmerbedrijf van de valk. We kwamen terecht op een erg goede en overzichtlijke website. op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf al meer dan 25 jaar ervaring heeft en kozijnen aanbiedt van een hoogwaardige kwaliteit. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen om voor onze woning nieuwe kozijnen te laten maken.

Het contact met Timmerbedrijf van de valk

Toen we contact opnamen met het bedrijf werden we erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Na het gesprek besloten we daarom ook om over te gaan tot een aankoop. De kozijnen waren erg snel geleverd en geplaatst. We zijn daarom erg tevreden over Timmerbedrijf van de valk.