tobias-krone-pt

personal trainer Deventer geeft je de motivatie om door te gaan met sporten!

Geplaatst door

crossfit-barbellJe kent het vast en zeker, je vindt sporten hartstikke leuk, alleen er is altijd de motivatie gebrek om er naartoe te gaan. Je wilt dan liever op de bank zitten dan dat je naar het sporten gaan.  Toch wil je dan resultaat behalen, alleen je hebt dan net dat extra push nodig om er naar toe te gaan. Hiervoor is de ideale personal trainer nodig, personal trainer Deventer helpt je dan met je resultaat en motivatie.

Hoe wordt je geholpen?

Wanneer je gaat sporten en geholpen wordt door een personal trainer, dan krijg je de perfecte hulp. Hierbij helpt personal trainer Deventer je, ook wel Tobias Krone genoemd. Hij doet dat bijvoorbeeld door je een bericht te sturen dat je moet komen of dat doet hij door te telefoon. Hij pusht je dan totdat je gaat sporten. Door deze push krijg je al het gevoel dat je nodig bent voor het sporten.

Verder geeft hij je energie tijdens het sporten. Zijn trainingen zijn uniek en elke keer geeft hij anders training, wat ook leuk is.  Als je bij hem gaat sporten, dan gaat hij samen met jou kijken wat je doel en wat je echt wilt bereiken. Vervolgens maakt hij een voedingsschema voor je, hij gaat dan samen kijken wat het budget is en maakt daaruit een schema.

Contact

voor meer informatie kun je gerust contact opnemen via de telefoon of e-mail. Hij helpt je dan graag verder met je vragen.