HostedXL Logo

Professionele en betrouwbare cloud diensten vind je bij HostedXL

Geplaatst door

Als je opzoek bent naar professionele en betrouwbare cloud diensten, dan ben je aan het juiste adres! Wij bij HostedXL zijn ICT professionals en kunnen jou verder helpen.

HostedXL

Wat wij bij HostedXL aanbieden

Wij bieden professionele en betrouwbare cloud diensten voor de zakelijke markt. We hebben een breed dienstenpakket voor cloud computing, telefonie en internet en zijn dus ook dé ICT professional voor bedrijf en organisaties in verschillende vlakken. Een paar voorbeelden van die verschillende branches zijn retail, handel en industrie, onderwijs, overheid en zakelijke dienstverlening. Voor je ICT omgeving kunnen wij je een topservice garanderen waarop je zeker kunt vertrouwen. Wij zijn ISO/IEC 27001 gecertificeerd, hebben betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten, bieden altijd persoonlijk contact, hebben een eigen supportdesk en scherpe duidelijke tarieven. Als je meer wilt weten over ons dan kun je onze site bezoeken.

Waarom HostedXL kiezen?

Wij leveren altijd volledig beheerde cloud diensten voor ICT, internet, beveiliging en telefonie. Bedrijven en organisaties worden daardoor optimaal bereikbaar en helpen wij jouw medewerkers om efficiënt zelfstandig en samen te werken. Naast dit allemaal zijn wij ook altijd betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar.

Contact informatie

Om contact op te nemen met ons kun je ons telefoonnummer 0186 744 022 bellen of je kunt het contactformulier invullen dat te vinden is op onze site onder het kopje “contact”. Als je een mail wilt sturen dan kan dat naar het mailadres info@hostedxl.nl.