logo

Relatiegeschenken bedrukken voor een dierbare

Geplaatst door

powerbankWilt u relatiegeschenken bedrukken? Laat dit dan doen door WOT! Promotions. Zij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van promotionele artikelen maar ook zeker relatiegeschenken bedrukken. Veel mensen spreken hier lovend over en het is dan ook zeker aan te raden om uw relatiegeschenken te laten bedrukken door WOT!

WOT! is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in promotionele artikelen en relatiegeschenken en zij weten daardoor altijd de beste service en kwaliteit te bieden.

Bestellen in de webshop

Wanneer u een product besteld vanuit de webshop, gaat dit volgens een aantal stappen. Dit geldt overigens ook wanneer u een offerte aanvraagt.

Wanneer u een product besteld, kunt u bij de betaling vervolgens kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden. Dit zijn iDeal, mastercard, visa en Paypal. Ook worden de producten geleverd door de bekende bezorgbedrijven in Nederland PostNL en DHL. Dit geeft de klant een betrouwbaar gevoel wanneer hij of zij een product besteld.

Contact met WOT! Promotions

Wanneer u vragen heeft of advies wilt hebben, kunt u gemakkelijk contact opnemen met een van de professionele medewerkers die u vriendelijk en behulpzaam te woord zullen staan. U kunt de medewerkers contacteren via het telefoonnummer 0416 671777 of stuur een e-mail naar info@wotpromotions.nl.