VidaPhone-logo-origineel

Telefoon reparatie Arnhem

Geplaatst door

VidaPhoneHeeft u uw telefoon laten vallen en weet u niet wat u ermee moet doen? Kom dan snel langs bij telefoon reparatie Arnhem. Wij kunnen uw telefoon goedkoop en snel repareren. Wij bieden werk van hoge kwaliteit aan tegen een lage prijs. Omdat wij gebruik maken van 1-uur service kunt u bij ons wachten terwijl uw telefoon wordt gerepareerd.

Repareren

Wij repareren telefoons van onder andere iPhone, Samsung, Huawei en nog veel meer, naast het repareren van telefoons zijn wij ook gespecialiseerd in het  repareren van tablet en ander soort elektronica.

Tarief

U betaald bij ons 35 euro voor waterschade, 49 euro voor het vervangen van uw accu en 35 voor het herstellen van de software. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen door te mailen, bellen of langs te komen. Naast het repareren van telefoons zijn wij ook gespecialiseerd in het verkopen van multimedia apparatuur. Multimedia zijn apparaten  die u kunt koppelen aan uw smartphone of tablet.

Eigen ervaring

Ik had op een dag toen ik buiten liep jammer genoeg mijn iPhone laten vallen, ik had er een grote barst in. Mijn vrienden gaven met het advies om mijn telefoon langs te brengen bij telefoon reparatie Arnhem. Dit heb ik uiteindelijk gedaan, en ik was zeer tevreden over het resultaat.