wat is zaken platform?

Zaken platform

Zaken platform is een site waar je alles kan vinden over business en alles wat relevant is. Zaken platform publiceert teksten met inhoud van fatsoenlijke kwaliteit. Deze teksten worden geselecteerd of geschreven door onze tekst schrijver die zich iedere dag meer verdiepen in de zakelijke wereld. De aardige tekstschrijvers zorgen er ook voor dat er iets voor jou is. Je kan ze namelijk contacteren via de website met onderwerpen die jij graag zal willen zien binnen het kader “zakelijk”.

De opbouw

Zaken platform is begonnen in 2017 in het hartje van Limburg door 2 zaken mannen die vonden dat er meer Nederlandse sites moesten komen die  informeren over het zakelijke leven. Daarom hebben ze een programmeur gebeld die een overzichtelijke wordpress themed site zoor de 2 heren heeft gemaakt.

Advertenties

De Advertenties op zakelijk-communiceren.nl worden natuurlijk nauwkeurig nagekeken of ze wel goed genoeg zijn voor de site. Alle advertenties zijn dus veilig, betrouwbaar en hopelijk relevant voor jou. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over clickbait of oplichterij. Wil jij misschien een advertentie op onze website dan kan je gerust contact met ons opnemen. Dit kan je doen door naar onze site te gaan en op het kopje contact te klikken en ons vervolgens een mailtje stuurt over jezelf en de advertentie die je wil posten.