Taxi-logo

Wilt u meerijden met een van de beste taxi’s Eindhoven en omgeving? Bergen Taxi is het juiste adres.

Geplaatst door

zakelijk-vervoerBergen Taxi Service Eindhoven is een taxibedrijf dat van alles voor u kan betekenen. Buiten reguliere taxiritten organiseren wij luchthavenvervoer, contract vervoer en groepsvervoer. Bergen Taxi is een jong en een van de beter georganiseerde taxi’s Eindhoven. Wij staan bekend om onze service. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten comfortabel en veilig reizen van A naar B. Daarom hebben al onze chauffeurs een chauffeursdiploma.

Contractvervoer

Wat is contractvervoer eigenlijk en wat hebben wij ander te bieden dan andere taxi’s Eindhoven? Dit betekend dat je contractueel ritten vast legt. Wij bieden de mogelijkheid om vaste afspraken te maken met een vaste chauffeur, taxi, bestemming, etc. Dit kan bijvoorbeeld zijn door iedere dag een persoon naar school te rijden, of iedere week een persoon naar het ziekenhuis te brengen. Bij ziekenhuis vervoer bieden wij tot nu toe alleen plaats voor mensen die kunnen zitten in een reguliere taxi. Wij hebben geen aangepaste taxi’s voor rolstoelen en dergelijke.

Meer weten of een afspraak maken?

Bent u overtuigd van alle taxi’s Eindhoven dat wij de juiste match zijn? Of heeft u nog vragen voor ons over tarieven, onze werkwijze of iets anders? Neem gerust contact met ons op via de website of telefoon. Ons telefoonnummer is: 040-2908484. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Van alle taxi’s Eindhoven en omgeving hebben wij de meest comfortabele service. Bij ons staat u voorop!